06 - 55848357

Kitwerk door Projectmontage Oost

Kitten. Dat is toch niet zo moeilijk? Niet voor iemand die vakkundig is opgeleid en weet wat hem te doen staat. Goed kitwerk spreekt misschien niet zo tot de verbeelding als het plaatsen van bijvoorbeeld een jacuzzi, maar niets is zo storend als een prachtige badkamer die onzorgvuldig en lelijk is afgekit. En bovendien is het zorgvuldig kitten uitermate belangrijk voor het in stand houden van uw sanitair.

Verkeerd kitwerk kan desastreuze gevolgen hebben doordat het krimpt of juist rekt waardoor het vocht doorlaat en er na verloop van tijd verrotting, schimmel of lekkage ontstaat. Het zorgvuldig aanbrengen van kitwerk is een secuur werkje dat ervaring en kennis vraagt. Dat is iets waarvan u bij projectmontage Oost verzekerd bent. Wij werken alleen met vakmensen die al jarenlange ervaring hebben met dit soort werk.

Projectmontage Oost biedt u een totaalpakket voor alle verschillende aspecten die bij een goede badkamermontage komen kijken. Bij ons bent u dus in één keer klaar.

Voor kitwerk bieden wij een garantie van 1 jaar.

Hoe werkt het?

  • De kit die onze medewerkers aanbrengen is van de beste kwaliteit
  • Uw badkamer is beschermd tegen schimmel en lekkages
  • De kit wordt professioneel aangebracht. U ziet er in principe niets van
  • Wij komen graag bij u langs om de situatie door te spreken en stellen daarna een duidelijke en overzichtelijke offerte voor u op zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Op een bedrijfscongres stonden de volgende woorden eens op de aankondiging: “Klanten zijn als gasten op een feest en het bedrijf is de gastheer. Voor ons is de taak weggelegd er voor te zorgen dat de ervaring die de klant met ons heeft iedere dag weer beter wordt.” Bij Projectmontage Oost zijn we het daar mee eens en is het ons doel om u alle zorgen omtrent uw nieuwe badkamer uit handen te nemen.

Wilt u meer weten?

Stuur ons dan een mailtje of neem telefonisch contact met ons op. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. U woont niet bij ons in de buurt? Geen probleem. Wij werken door heel Nederland en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Complete ontzorging

Snelle realisatie

Vakspecialisten

Interesse? Vraag een offerte aan.

Direct contact

© Copyright Projectmontage Oost B.V. | Sitemap