06 - 55848357

Leidingwerk

Als het leidingwerk niet goed is zijn de problemen in een later stadium niet te overzien. Daarom werkt Projectmontage Oost uitsluitend met gediplomeerde en ervaren loodgieters en electriciƫns die alle werkzaamheden tot in de kleinste details zorgvuldig en netjes uitvoeren.

Gaat het om het leggen van nieuwe verwarmingsbuizen of om de waterleiding en de riolering van uw douche of wasmachine? Misschien heeft u vloerverwarming waar we rekening mee moeten houden, of wilt u vloerverwarming laten aanleggen. Ook het aanleggen van nieuwe bedrading voor de electra in de wanden of het plafond wordt op een gedegen en veilige manier uitgevoerd. Nergens is een veilige bedrading tenslotte zo belangrijk als in een badkamer.

Bij Projectmontage Oost is de klant koning

Allereerst bespreken wij met u de verschillende mogelijkheden en stellen wij een duidelijk plan op zodat u precies weet waar u aan toe bent en dus niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bij Projectmontage Oost staan wij garant voor hoogwaardig vakwerk. Een tevreden klant is voor ons tenslotte de beste reclame.

Als u meer wilt weten:

U kunt ons bellen of een e-mail sturen als u meer informatie wenst. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen. U woont niet bij ons in de buurt? Geen probleem. Wij werken door heel Nederland.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en indien gewenst een afspraak maken. Projectmontage Oost, uw partner op het gebied van badkamermontage en degelijk leidingwerk.
Wij ontzorgen door zorg te besteden aan onze klanten.

Complete ontzorging

Snelle realisatie

Vakspecialisten

Interesse? Vraag een offerte aan.

Direct contact

© Copyright Projectmontage Oost B.V. | Sitemap