06 - 55848357

Montage sanitair door Projectmontage Oost

Een korte wandeling door de showroom van een badkamerspecialist is al snel een verfrissende ervaring. Prachtig schitterende kranen, badkuipen in vele verschillende vormen, robuuste douchecabines of een zwevend toilet…het spreekt tot de verbeelding en is ook voor uw huis goed mogelijk. Een badkamer is net zo goed een kamer in uw huis, waar u graag zo comfortabel mogelijk wilt verblijven.

Projectmontage Oost staat voor u klaar om uw wensen te realiseren. Onze medewerkers zijn uiterst bekwaam en zorgen voor een perfecte en professionele montage. Ook weten we precies hoe alles zo te monteren dat u er het meeste profijt van zult trekken. Wij werken snel, schoon en efficiënt. Een badkamerverbouwing hoeft echt geen maanden te duren. Meestal zijn wij binnen drie weken klaar, maar vaak kunnen wij eerder opleveren. Projectmontage Oost biedt u een totaalpakket voor alle verschillende aspecten die bij een goede badkamermontage komen kijken. Bij ons bent u dus in één keer klaar.

Voor montagewerk bieden wij een garantie van 3 jaar.

Hoe werkt het?

Heeft u een nieuwe badkamer gekocht in een showroom en moet deze perfect worden geplaatst, of heeft u een verandering nodig in uw huidige badkamer? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij maken graag een afspraak om de situatie met u door te nemen en stellen daarna een een overzichtelijke offerte op zodat u precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. In overleg is het ook mogelijk een tijdelijke nood-douchecabine te plaatsen, zodat u niet bij de buren hoeft aan te kloppen. Projectmontage Oost is niet duur maar levert wel kwaliteit. Het leveren van kwaliteit kost natuurlijk altijd iets, maar het niet leveren van kwaliteit kost uiteindelijk kapitalen, en daar hoeft u bij ons niet bang voor te zijn.

Wilt u meer weten?

Stuur ons dan een mailtje of neem telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn een klantvriendelijk bedrijf en komen graag bij u langs om de situatie goed en vakkundig door te spreken. Woont u niet bij ons in de buurt? Geen probleem. Wij werken door heel Nederland en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Complete ontzorging

Snelle realisatie

Vakspecialisten

Interesse? Vraag een offerte aan.

Direct contact

© Copyright Projectmontage Oost B.V. | Sitemap