06 - 55848357

Oplevering door Projectmontage Oost

Oplevering. Nu is het werk voltooid.

Het lawaai is voorbij en de overlast verdwenen. Wij ruimen de laatste restjes op, nemen afscheid en dan is nu de tijd gekomen waarop u kunt genieten van uw stralende en frisse nieuwe badkamer.

U heeft nu een badkamer waar u en uw gezin jarenlang plezier van zullen hebben. Wij hebben u al het werk uit handen genomen, of het nu het sloopwerk betrof, het stukadoorswerk of de montage, en dat in een relatief korte tijd. Een volledige badkamerrenovatie hoeft geen maanden te duren. Meestal zijn wij binnen drie weken al klaar, maar soms ook een stuk sneller.

Bij Projectmontage Oost wordt alles tot in de puntjes voor u uitgewerkt. Het spreekt vanzelf dat wij nauw met u samenwerken in het verwezenlijken van de plannen die u voor ogen heeft. Projectmontage Oost is een klantvriendelijk bedrijf waarbij het ons er om gaat dat wij u een volledig ingerichte badkamer leveren die precies aansluit bij uw wensen.

Een tevreden klant is altijd de beste reclame.

Garantie door Projectmontage Oost

Als u kiest voor de badkamermontage van Projectmontage Oost kiest u voor zekerheid. U heeft minimaal 1 jaar garantie op al onze geleverde werkzaamheden en op het door ons geleverde materiaal. Als u een badkamer heeft besteld bij een ander bedrijf of showroom en u laat deze door ons installeren heeft u natuurlijk ook de geldende garantie van de showroom waar u de badkamer heeft besteld. Projectmontage Oost is een toonaangevend bedrijf op het gebied van badkamermontage en levert eerlijk en kwalitatief hoogwaardig vakwerk. Klantvriendelijkheid is uitermate belangrijk. Wij realiseren ons maar al te goed dat wij het best mogelijke werk moeten leveren zodat u als klant volledig tevreden kunt terugkijken op onze samenwerking.

Zit u nog met vragen?

Mocht u nog vragen hebben over onze manier van werken of het totaalpakket van Projectmontage Oost, belt u dan gerust of schrijft u ons een mailtje. Een van onze medewerkers staat u graag te woord of neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. U woont niet bij ons in de buurt? Geen probleem. Wij werken door heel Nederland en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Projectmontage Oost, uw partner op het gebied van badkamermontage. Wij ontzorgen door zorg te besteden aan onze klanten.

Complete ontzorging

Snelle realisatie

Vakspecialisten

Interesse? Vraag een offerte aan.

Direct contact

© Copyright Projectmontage Oost B.V. | Sitemap