06 - 55848357

Schilderwerk door Projectmontage Oost

Projectmontage Oost levert een totaalpakket voor het renoveren of bouwen van uw badkamer. Voor alle werkzaamheden kunt u bij ons terecht en daar hoort eventueel schilderwerk dus ook bij.

Schilderen in de badkamer kan te maken hebben met de muren of het plafond, maar ook met deuren en ramen of ander houtwerk. Hierbij gaat het zowel om de juiste kleurencombinaties als om een perfecte afwerking. Daar kunt u bij Projectmontage Oost van verzekerd zijn.

Hoe werkt het?

Bij Projectmontage Oost werken we alleen met deskundige en ervaren schilders die strak en degelijk schilderwerk leveren. Wij spreken het werk nauwkeurig met u door en stellen een goed plan op zodat u later niet voor onverwachte of onaangename verrassingen komt te staan. De producten die voor een badkamer gebruikt worden moeten vocht- en schimmelbestendig zijn. De schilders die wij bij u inplannen werken uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit. Projectmontage Oost biedt u een totaalpakket voor alle verschillende aspecten die bij een goede badkamermontage komen kijken. Bij ons bent u dus in één keer klaar.

Wilt u meer weten?

Stuur ons dan een mailtje of neem telefonisch contact met ons op. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. U woont niet bij ons in de buurt? Geen probleem. Wij werken door heel Nederland en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Projectmontage Oost, uw partner op het gebied van badkamermontage. Wij ontzorgen door zorg te besteden aan onze klanten.

Complete ontzorging

Snelle realisatie

Vakspecialisten

Interesse? Vraag een offerte aan.

Direct contact

© Copyright Projectmontage Oost B.V. | Sitemap