06 - 55848357

Sloopwerk en demontage door Projectmontage Oost

Mahatma Gandhi sloeg de spijker op zijn kop toen hij zei: “Slechts de mens die iets beters kan bouwen mag ook slopen.” Sloopwerk en demontage is meer dan het ruwe wegbreken van oud spul. Alleen door oud materiaal op de juiste manier te verwijderen wordt de juiste basis gelegd voor een frisse start en daar is kennis voor nodig.

Projectmontage Oost werkt uitsluitend met de beste vakmensen en wij garanderen u een goed resultaat waarbij wij de overlast zoveel mogelijk beperken.

Indien nodig verwijderen onze medewerkers het oude sanitair, het tegelwerk op vloer en wand, oude leidingen en maken wij uw badkamer volledig gereed voor de gewenste renovatie.

 

Wij werken met aandacht voor de klant

Een van de grootste obstakels voor het laten doen van sloopwerk in huis en het demonteren van de badkamer is vaak de gevreesde overlast. Lawaai en stof zijn geen dingen waar iemand op zit te wachten. Bij Projectmontage Oost proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen en werken we in nauw overleg met u. Wij werken schoon en zijn efficiënt en snel.

Contactmogelijkheden

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot onze werkzaamheden, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of een mailtje sturen. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen. U woont niet bij ons in de buurt? Geen probleem. Wij werken door heel Nederland en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Projectmontage Oost, uw partner op het gebied van badkamermontage. Wij ontzorgen door zorg te besteden aan onze klanten.

Complete ontzorging

Snelle realisatie

Vakspecialisten

Interesse? Vraag een offerte aan.

Direct contact

© Copyright Projectmontage Oost B.V. | Sitemap