06 - 55848357

Stucwerk door Projectmontage Oost

Prachtig stukadoorswerk is de kroon op het werk en geeft uw badkamer precies die uitstraling die u zoekt. Het herkennen van goed en strak werk is niet moeilijk, maar het leveren van goed werk vereist kennis en vakmanschap. Goed stucwerk is dan ook niet iets dat door iedereen zomaar gedaan kan worden. Bij Projectmontage Oost werken wij alleen met ervaren en gediplomeerde stukadoors die alle werkzaamheden aankunnen. Of het nu gaat om eenvoudig pleisterwerk, sierpleisterwerk, spachtelputz of het egaliseren van de badkamervloer, alles is mogelijk.

Projectmontage Oost biedt u een totaalpakket voor alle verschillende aspecten die bij een goede badkamermontage komen kijken. Bij ons bent u dus in één keer klaar.

Hoe werkt het?

Heeft u een nieuwe badkamer gekocht in een showroom en moet deze perfect worden geplaatst, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bespreken met u de beste manier om uw badkamer te plaatsen met betrekking tot het stucwerk en wat de mogelijkheden zijn. Wij leveren een duidelijke en overzichtelijke offerte zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Als u meer wilt weten:

Neemt u gerust contact met ons op door te bellen of een mailtje te sturen. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. U woont niet bij ons in de buurt? Geen probleem. Wij werken door heel Nederland en staan voor u klaar waar u maar woont. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en indien gewenst een afspraak maken. Zonder vakmanschap is inspiratie niet meer dan riet dat wuift in de wind. Bij Projectmontage Oost doen wij er alles aan om uw droom over een nieuwe en stralende badkamer te verwezenlijken.

Complete ontzorging

Snelle realisatie

Vakspecialisten

Interesse? Vraag een offerte aan.

Direct contact

© Copyright Projectmontage Oost B.V. | Sitemap