06 - 55848357

Tegelwerk door Projectmontage Oost

Tegelwerk is van het grootste belang voor de uiteindelijke uitstraling van uw badkamer. Of het nu gaat om de wandbetegeling of de betegeling van uw badkamervloer, wij leveren uitsluitend vakwerk.

Om goed en schoon werk te leveren is vakkennis vereist. Projectmontage Oost werkt dan ook uitsluitend met gediplomeerde en ervaren tegelzetters die het klappen van de zweep kennen en u indien gewenst, van goed advies kunnen voorzien.

Wij leveren een totaalpakket en alle bijkomende werkzaamheden worden dan ook netjes en efficiënt door ons uitgevoerd. Voor voegwerk bieden wij een garantie van 1 jaar.

Hoe werkt het?

Heeft u tegelwerk nodig in uw badkamer aan de muur of op de vloer? Dan kunt u bij ons terecht. Wij komen graag bij u langs om de situatie door te spreken en stellen daarna een duidelijke en overzichtelijke offerte voor u op, zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Er wordt wel gezegd dat het geheim van het succes ligt in de vastberadenheid waarmee het werk wordt aangepakt. Bij Projectmontage Oost zijn wij vastberaden om voortreffelijk werk te leveren en u alle zorgen omtrent uw nieuwe badkamer uit handen te nemen.

Wilt u meer weten?

Stuur ons dan een mailtje of neem telefonisch contact met ons op. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij werken door heel Nederland en staan voor u klaar. Projectmontage Oost: Uw partner op het gebied van badkamermontage.

Complete ontzorging

Snelle realisatie

Vakspecialisten

Interesse? Vraag een offerte aan.

Direct contact

© Copyright Projectmontage Oost B.V. | Sitemap