06 - 55848357

Timmerwerk door Projectmontage Oost

Timmerwerk in de badkamer? Dat komt zeker voor. Misschien heeft u een houten plafond of vloer die moet worden aangepast of misschien moet de deur veranderd of vervangen worden.
Soms wordt er om een houten achtergrondconstructie voor het toilet gevraagd en voor al die dingen is vakkundig werk nodig.

Bij Projectmontage Oost kunnen we alles precies zo bouwen als u het in gedachten heeft. Wij leveren vakwerk en werken uitsluitend samen met gediplomeerde en ervaren vakmensen die alle kneepjes van het vak kennen. Projectmontage Oost biedt u een totaalpakket voor alle verschillende aspecten die bij een goede badkamermontage komen kijken. Bij ons bent u dus in één keer klaar.

 

Hoe werkt het?

Heeft u een nieuwe badkamer gekocht in een showroom en moet deze perfect worden geplaatst, of heeft u een verandering nodig in uw huidige badkamer? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij maken graag een afspraak om de situatie met u door te spreken en stellen daarna een overzichtelijke offerte op zodat u precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Contact:

U kunt ons bellen voor een afspraak, of ons een mailtje sturen. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij werken door heel Nederland. Men zegt weleens dat een werknemer niet genoeg doet als hij niet alles doet wat hij kan doen. Bij Projectmontage Oost willen we wél alles doen om een goed eindproduct af te leveren en u alle zorgen omtrent uw nieuwe badkamer uit handen te nemen, zodat ook u tot onze tevreden klantenkring zult gaan behoren.

Complete ontzorging

Snelle realisatie

Vakspecialisten

Interesse? Vraag een offerte aan.

Direct contact

© Copyright Projectmontage Oost B.V. | Sitemap